Memet Özer ile Mutfakta Ramazan - Kremalı çıtır börek

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Kremalı çıtır börek
Sos için maden suyu, sıvı yağ ve kremayı güzelce karıştırıp kenarda bekletiyoruz. Ayrı bir yerde beş adet yufkayı aralarına bu sostan gezdirerek üst üste diziyoruz. Sonra küçük üçgenler çekiyoruz. Ezdiğimiz beyaz peyniri içine yerleştirip sarıyoruz. En son üzerine yumurta sarısı sürdükten sonra pişirip servis yapıyoruz.
KREMALI ÇITIR BÖREK İÇİN:
5 adet yufka,
250 gram beyaz peynir
SOSU İÇİN:
1 adet maden suyu,
1 çay bardağı sıvı yağ,
1 paket krema
ÜZERİ İÇİN:
1 adet yumurta sarısı