The Taste Türkiye - Efe - Tarhana ve Gül Sulu Levrek Seviçe

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Efe - Tarhana ve Gül Sulu Levrek Seviçe
LEVREK FİLETO YAPILIP KÜP ŞEKLİNDE KESİLİR. KÜP ŞEKLİNE GETİRİLEN LEVREKLER, KİŞNİŞ, MİSKET LİMON VE PORTAKAL SUYUNDA BEKLETİLİR. ANANAS VE AVOKADO DA KÜP ŞEKLİNDE KESİLİR. EN ALTTA PÜRE EDİLMİŞ MEKSİKA FASULYESİ ÜZERİNE AVOKADO VE ANANAS KÜPLERİ KONULUR, ONUN ÜZERİNE DE MİSKET LİMON SUYUNDA PİŞEN LEVREKLER KONULUR. ÜZERİNE ÇOK İNCE KIYILIP BUZLU SUDA BEKLETİLMİŞ MOR SOĞANLAR KONULARAK SERVİS EDİLİR.
SOSU İÇİN: 2 YEMEK KAŞIĞI TARHANA, 1 ÇAY BARDAĞI GÜL SUYU
YARIM FİLETO LEVREK, 2 YEMEK KAŞIĞI DOĞRAMNIŞ KİŞNİŞ, 1 PORTAKAL, 1 MİSKET LİMON
SUYU, 5 YEMEK KAŞIĞI MEKSİKA FASULYESİ, 1 DİLİM ANANAS, YARIM AVOKADO, 1 KÜÇÜK MOR
SOĞANIN YARISI