Geri Bildirim

Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz? Size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu formu doldurun.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Sizi Böyle Alalım - Çıtır Sütlü Tatlı

Çıtır Sütlü Tatlı

Öncelikle milföy hamurlarını bir fırın tepsisine koyup fırına atın, pişirip soğutun. Diğer bir tarafta süt, şeker, un ve yumurtayla bir muhallebi pişirin. Pişmesine yakın tereyağını ve vanilyasını da içine ekleyin, bir fırın kabını iyice ısıttıktan sonra ıslattığımız servis tabağının içine dökün ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra soğumuş olan milföy hamurlarınızı elinizle parçalayın ve üzerine dökün. Diğer bir tarafta şekeri bir tavanın içinde biraz karamelize edin. Ardından kremayı da içine ekleyip, karıştırıp bu parçalanmış milföy hamurlarını üzerine gezdirin ve servise edin.

ÖNE ÇIKAN VİDEOLAR