Geri Bildirim

Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz? Size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu formu doldurun.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Memet Özer ile Mutfakta - Tatlı Ekşi Acı Soslu Bütün Bonfile

Cumartesi 11.20 - Yeni Bölüm

Tatlı Ekşi Acı Soslu Bütün Bonfile
Kaç Kişilik
2
Hazırlama Süresi
30
Pişirme Süresi
40

Nasıl Yapılır?

Tatlı Ekşi Acı Soslu Bütün Bonfile

TATLI, EKŞİ ve ACI SOSLU BÜTÜN BONFİLE İÇİN:

Bonfileyi önce bağlıyoruz ayrı bir yerde salça, tuz, meksika biberi, hardal, portakal suyu, sarımsak rendesi, et suyu ve balı karıştırıyoruz. Daha sonra etimize sıvı ya ile masaj yapıyoruz her iki tarafında tuz ve karabiber ile lezzetlendikten sonra önceden ısıttığımız tavada az bir sıvı yağ ile birlikte bir renk almasını sağlıyoruz daha sonra hazırladığımız sosu tabanın içine döktükten sonra biraz tereyağı ilave ediyoruz. Ve fırında homojen bir şekilde pişene kadar bekletiyoruz.

Malzemeler

TATLI EKŞİ ve ACI SOSLU BÜTÜN BONFİLE İÇİN:

700 gram bonfile,

Sıvı yağ,

Karabiber,

Deniz tuzu,

Tereyağı

 

SOSU İÇİN:

1 su bardağı et suyu,

Worcestershire sos,

Soya sosu,

Yarım adet portakal suyu,

1 yemek kaşığı hardal,

1 yemek kaşığı domates salçası,

1 yemek kaşığı esmer şeker,

1 adet limon suyu,

Bal,

1 adet meksika biberi,

Tuz,

Sarımsak

 

BAĞLAMAK İÇİN:

Yanmaz ip

>

Püf Noktası

Bonfilenin yanmaz ip ile bağlanması...

Videosu da Var!