Geri Bildirim

Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz? Size yardımcı olabilmemiz için lütfen bu formu doldurun.

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Memet Özer ile Mutfakta - Mozarella Dolgulu İtalyan Köfte

Cumartesi 11.20 - Yeni Bölüm

Mozarella Dolgulu İtalyan Köfte

Öncelikle bir karıştırma kabının içine kıymayı, rendelenmiş suyu sıkılmış soğanı, rendelenmiş sarımsağı, sütte beklettiğiniz ekmeği sıkarak içine kekik, kıyılmış maydanoz, kıyılmış fesleğen, yenibahar, kimyon, yumurta, biraz rendelenmiş parmesan peynirini iyice yoğurun. Daha sonra küp şeklinde kestiğiniz mozerellaların içini kaplayacak şekilde köfteler yapın. Una buladıktan sonra az yağda her iki tarafı da güzel kahverengi olana kadar pişirin. Bir fırın tepsisinin altına domates sosu koyun. Üzerine köfteleri tekrar domates sos, biraz cherry domates, köy biberi, biraz zeytinyağı, rendelenmiş parmesan peyniri ve kalan mozerella peyniri ile fırında pişirip servis yapın.

TARİF VİDEOLARI